Frequently asked questions

Top spørgsmål

1. Hvor finder jeg min invite code?


Du finder din personlige kode under Profil -> Get a free drink, invite a friend. (Den sorte boks). Herfra kan du aflæse koden nederst. På eksemplet herunder er koden Frederik#53. Det kræver, at du har et medlemskab for at du kan se og dele din kode med venner.
2. Hvordan bruger en ven min kode?


Din ven skal indtaste din kode i inden de opretter deres medlemskab. 1. Download NightPay 2. Start oprettelse af profil 3. Inden de tilmelder sig medlemskab, indtast da koden ved at trykke på "Invitationskode?". 4. Indtast invitationskoden, og det gratis antal dage fremgår. 5. Færdiggør tilmelding. Efter de har tilmeldt sig, vil du modtage en mailbekræftelse på, at din kode er blevet brugt samt du vil automatisk modtage en drinkbillet på NightPay.
4. Hvem kan bruge min kode?


Alle nye medlemmer af NightPay kan bruge en invite code. Hvis en person tidligere har været medlem af NightPay, så kan vedkommende ikke bruge din kode.
5. Hvordan ved jeg om min kode er blevet brugt?


Når en person bruger din kode, så modtager du en mail om dette samt der dukker en drinkbillet op i din NightPay app. Hvis du har modtaget mailen men ikke modtaget din drinkbillet, så prøv da at trykke "Opdater" under Fordele-sektionen.
3. Hvornår tæller en invite code som brugt?


En invite code tæller som brugt, når en person har indtastet din kode i forbindelse med oprettelsesprocessen og tilmeldt sig medlemskabet. Dette sker fx ved at trykke "Start 30 dage gratis". En invite kode virker kun første gang en bruger tilmelder sig et NightPay medlemskab.
6. Hvad kan jeg bruge min drinkbillet til?


Du kan altid læse på drinkbilletten, hvad den gælder til. Dette gør du ved at trykke på billetten inde i NightPay appen.
7. Hvor mange kan jeg invitere til NightPay?


Der er ingen grænser for, hvor mange du kan invitere til NightPay! Sharing is caring - så invitér du bare løs. :)
8. Hvordan kan jeg stille spørgsmål til NightPay?


Du er altid velkommen til at skrive til os. Vi svarer hurtigst hvis du skriver på chat-supporten. Du kan skrive på chat-supporten ved at klikke på Support under Profil-sektionen i appen. Du kan også skrive til os på mail via info@nightpay.com